Over ons

Waarom 7days?

 

7 redenen om voor 7days te kiezen

 

Kwaliteit
Levensduur is de eerste stap naar duurzaamheid. Wij hechten veel belang aan de productie in onze eigen werkplaatsen en garanderen zo een kwaliteit die de internationale normen ver overstijgt.

Comfort
De stoffen voelen zacht aan de huid en de pasvorm is perfect, voor een uitzonderlijk draagcomfort en zo groot mogelijke bewegingsvrijheid. Bijna alle artikelen zijn op minstens 60° wasbaar.

Functionaliteit
Het comfort, de snit en de handige details gaan voor, tegelijk met de keuze voor ademende, slijtvaste stoffen voor koude en warme weersomstandigheden.

Design
Bij ons gaan stijlvol en functioneel samen. De innovatieve stoffen en snitten garanderen optimaal comfort én een modieuze look.

Duurzaamheid
Bijna al onze kleding wordt ontworpen en geproduceerd door 7days. Onze productieprocessen zijn duurzaam, maatschappelijk verantwoord en gecontroleerd door amfori BSCI. Ze voldoen aan de strengste internationale normen.

Service
Heeft u vragen of voorstellen over onze product­reeksen, of ontvangt u liever persoonlijke informatie en raad, aarzel dan niet ons te bellen. 

Persoonlijkheid
Op aanvraag kunnen wij uw kleding een persoonlijke en individuele noot geven met een unieke en kwalitatieve geborduurde tekst of logo. 

 

 

Een passie voor kwaliteit
Vanaf het begin hebben wij ons laten leiden door één fundamentele gedachte: hoe kunnen wij mensen in de gezondheidszorg en andere veeleisende beroepen helpen om zich nog meer in te zetten voor, en voldoening te vinden in datgene waarmee zij zich identificeren? Ons antwoord: met kleding waar mensen gepassioneerd over zijn en die ze niet meer willen uitdoen. Omdat ze gewoon goed passen en je persoonlijkheid tot haar recht laten komen. Of het nu aan het begin van een werkdag is, of aan het einde - kleding van 7days zit als gegoten bij de mensen die ze dragen – 7 dagen per week – dag en nacht.

Een stijlvol ontwerp, duurzaam geproduceerd
Kleding van 7days maakt uw werkleven niet enkel praktischer, maar ook stijlvoller. Frisse kleuren brengen afwisseling, terwijl coole details de individuele look benadrukken. Innovatieve stoffen, snitten en functies geven uw bewegingen de vrije loop en zorgen voor maximale prestaties. Precies goed voor al diegenen die elke dag met hart en ziel grote dingen verwezenlijken en daar trots op zijn.

We zijn ook trots. Namelijk, op hoe wij onze kleding voor u ontwikkelen. Onze eigen ontwerpers creëren de collectie die, onder andere, wordt vervaardigd in ons eigen productieatelier door meer dan 150 werknemers. Een duurzame en sociaal eerlijke productie, geverifieerd door amfori BSCI en in overeenstemming met de hoogste internationale normen, produceert met toewijding en passie de perfecte outfit voor u. Voor ons begint duurzaamheid met een lange levensduur. Het groot aantal producten dat op 60° of zelfs 95° gewassen kan worden, is uniek aan 7days. Ze blijven even goed aanvoelen als op de eerste dag, zelfs na vele wasbeurten. Deze kwaliteit is onze tastbare belofte dat uw kleding aan de hoogste eisen zal voldoen.

Uniek zoals u
Met 7days hebt u de mogelijkheid om uw professionele uitstraling met een geborduurde naam of logo te personaliseren en hierdoor uw team nog meer persoonlijkheid en allures te geven. Wij geven u graag advies over de beste outfit voor uzelf of uw hele team. Neem contact met ons op. Onze klantendienst staat voor u klaar op het nummer 052/45 01 02.
Wij zijn er voor u
Of het nu per telefoon of per e-mail is : wij staan aan uw zijde met deskundig advies en inspiratie. Op het internet kan u ons 7 dagen per week, dag en nacht bereiken. Op onze sociale media kan u in contact komen met de 7days community en ideeën uitwisselen. Maak deel uit van onze steeds groeiende online community. Voor ons zijn jullie allemaal helden en de reden om elke dag het beste van onszelf te geven. 
        proud member ofamfori - trade with purpose